Välkommen till Clarion Hotel Post!
Bo
Äta

Precis som namnet antyder så är detta Göteborgs gamla posthus som stod klart 30 maj 1925. Det ersatte det dåvarande Posthuset som låg vid Packhusplatsen i Göteborg under åren 1873–1925. Gällande själva platsen- Drottningtorget vid Göteborgs centralstation- och dess historia så uppfördes på 1600-talet en av Göteborgs tre befästa stadsportar här. På den tiden var detta området utkanten av Göteborg. Denna porten hette Drottningporten och därifrån har torget fått sitt namn – dock kom det något senare.

Idag inhyser det anrika Posthuset ett fantastiskt designhotell med spa, takpool, två restauranger samt Bon Bon bar och sist men inte minst-populära och omtyckta Postbaren med sin fantastiska uteservering. Med sitt centrala läge bor du stilfullt, modernt och har nära till allt. Du kan antingen ta del av stadspulsen och hotellets myller eller bara ta hand om dig själv och påbörja eller fortsätta din inre resa här- frukost på sängen, kvällsdopp i takpoolen, yogaklass och kroppsbehandlingar. Vill man förena sin Pilgrimsvandring med lite vardagslyx under Etapp 1: Masthugget-Nylöse(Gamlestaden)? Då är detta hotellet för dig.

Du kanske kommer med tåg eller buss som anländer till Göteborgs Centralstation och vill ha nära till hotellet eller kanske bara vill ta en lunch, middag eller drink i förbifarten-då är detta rätt plats för dig och ditt sällskap.

cl.post@choice.se
031 - 61 90 00
Drottningtorget 10, 411 03 Göteborg
Favicon

Kontakta oss på Pilgrim Göta Älv

Namn*
Telefon*
Din mailadress*
Vad vill du prata om?*
Meddelande*
Jag godkänner hur Pilgrim Göta Älv behandlar personuppgifter.*

GDPR – Läs här hur vi behandlar personuppgifter !