Välkommen till Kviberg Park Hotel!
Bo
Äta
Göra

Kviberg Park Hotell har ett unikt läge beläget mitt i Nordens största multisportarena vid Prioritet Serneke Arena. Här får du som gäst njuta av ett rymliga och fräscha hotellrum med en stor frukostbuffé och tillgång till ett tre våningar stort gym. Kanske vill du bara äta en rejäl och god frukost innan du beger dig iväg på leden? Hotellet erbjuder frukost även om du inte är boende på hotellet. Pris vuxen 125kr, barn 6-12 år 50kr , och barn upp till 5 år äter gratis.

På Kviberg Park Hotel är din fyrbenta vän VIP-gäst! När du bor här kan hunden följa med. På Kviberg Park Hotel erbjuds en härlig vistelse även till din bästa vän. Vid incheckning väntar en välkomstpresent i rummet, en vatten/matskål och en godbit till din djurvän. Kostnaden för din hund/husdjur är 200kr/natt och bokas efter tillgänglighet.

Dom erbjuder fri parkering, vilket kan vara bra att veta om du kommer med bil och ska påbörja din vandring på Pilgrimsleden härifrån. Från Nylöse kyrka (som är slutmålet för Etapp 1: Masthugget-Nylöse) så är det ca 5 km att gå till hotellet som ligger inom nästa etapp som är Etapp 2: Nylöse Storås. Kviberg Park Hotel ligger endast 8 minuter från centrala Göteborg.


reception@kvibergparkhotell.se
031-395 11 00
Krutvägen 2, 415 27 Göteborg
Favicon

Kontakta oss på Pilgrim Göta Älv

Namn*
Telefon*
Din mailadress*
Vad vill du prata om?*
Meddelande*
Jag godkänner hur Pilgrim Göta Älv behandlar personuppgifter.*

GDPR – Läs här hur vi behandlar personuppgifter !