Skärmavbild 2019-08-09 kl. 11.16.23
Pilgrimscentrum Göteborg
309,310

Pilgrimscentrum i Göteborg är en del av Masthuggs församling och en mötesplats. En mötesplats för pilgrimer i Göteborg och från resten av världen. En rastplats för pilgrimer längst Lödöseleden. På Masthuggskyrkans innergård finns en stolpe med S:t Olofsmärket. Här går leden som kommer att knyta ihop pilgrimsmålen Santiago de Compostela och Trondheim.

Pilgrimscentrum i Göteborg är en mötesplats för dig som vill få idéer och tips om pilgrims- vandringar. Ett centrum för dig som vill dela dina erfarenheter av pilgrimsliv. För dig som vill delta i pilgrimsgudstjänster och för dig som vill engagera dig som ideell medarbetare i pilgrimsrörelsen.

Pilgrimscentrum i Göteborg är en mötesplats och en rastplats. Här hoppas vi att du finnerinspiration, delande och fördjupning. Vi vill vara en vägvisare och en medvandrare. Vi finns på stadens torg och gator, i grönområden, på öarna, vid älven och på Masthuggsber- get. Vi ordnar vandringar och föredrag, retreater och studiecirklar.

En eftermiddag i veckan finns vi på plats i Masthuggskyrkan för att ge dig information och inspiration till pilgrimsvandringar. Varje vecka firar vi pilgrimsmässa. I Repslagargården finns vårt pilgrimsbibliotek. Du hittaross på nätet också: www.pilgrimscentrum.be
och på facebook: Pilgrimscentrum i Göteborg.

Hjärtligt välkommen att vara pilgrim för en timma, en dag eller som din livshållning!

Favicon

Kontakta oss på Pilgrim Göta Älv

Namn*
Telefon*
Din mailadress*
Vad vill du prata om?*
Meddelande*
Jag godkänner hur Pilgrim Göta Älv behandlar personuppgifter.*

GDPR – Läs här hur vi behandlar personuppgifter !