uteritt-storhast-beskuren
Hänsyn såklart

På Pilgrimsleden Göta älv visar vi såklart hänsyn till varandra. Vissa av sträckorna samsas vi med Säkra Ridvägar i Ale. På dessa sträckor håller vi extra utkik efter våra fyrfota vänner och visar således hänsyn till både ryttare och häst. Hälsa på ryttaren, kliv åt sidan och låt dem passera. Stort tack för detta!

Föreningen Säkra Ridvägar i Ale vill skapa en trygg och säker miljö för hästar och ryttare i Ale kommun. Pilgrimsleden Göta älv kliver an på Säkra Ridvägar en bit norröver från Jennylund (etapp 4), en sträcka mot Gröndal till (etapp 5) samt en kortare bit efter Kungsgården (etapp 6).

Ta gärna en titt på Säkra Ridvägar i Ale och lär mer: https://www.sakraridvagar.se/

Föreningen Säkra Ridvägar i Ale vill skapa en kreativ, positiv och livskraftig miljö för kommunmedborgarna. Man vill stimulera samarbetet mellan upplevelsenäringen, övrigt näringsliv och den ideella sektorn. Goda möjligheter att rida på säkra vägar ökar intresset att etablera hästrelaterat företagande i Ale. Hästen har idag en viktig roll i vårt samhälle. Den ger nöje och rekreation samt bidrar till att skapa arbetstillfällen, hålla landskapet öppet och landsbygden levande. 

Favicon

Kontakta oss på Pilgrim Göta Älv

Namn*
Telefon*
Din mailadress*
Vad vill du prata om?*
Meddelande*
Jag godkänner hur Pilgrim Göta Älv behandlar personuppgifter.*

GDPR – Läs här hur vi behandlar personuppgifter !